Pentru mai multe informatii, completeaza formularul nostru de contact.
EVO PROJECT DESIGN

Arhitectura, design si proiectare structuri

EVO PROJECT DESIGN ofera servicii in domeniul constructiilor, arhitectura si design, proiectare structuri, obtinere avize constructii, consultanta tehnica, RTE si audit energetic.
Experienta noastra in locuinte, cartiere, case, blocuri si apartamente rezidentiale, spatii si cladiri de birouri, cladiri industriale, renovari si amenajari interioare, vizibila in portofoliul nostru, seriozitatea, atentia si implicarea acordate fiecarui proiect in parte, au creat, de-a lungul timpului, relatii durabile cu clientii nostri. Multumirea si recomandarile lor ne onoreaza si ne sustin in activitatea noastra.

Prin proiectele pe care le realizam, dorim promovarea conceptului de dezvoltare durabila: asigurarea unei calitati mai bune a vietii, asigurarea unei eficiente economice si energetice a constructiilor si integrarea armonioasa a mediului natural in cadrul spatiului construit. De aici rezida valorile noastre, pe care le respectam cu strictete, indiferent de anvergura si gradul de dificultate al lucrarii.
Evo Project Design - specialisti in proiectare si constructii

Valorile noastre

01

Cooperare

Orice proiect care implica arhitectura, design sau proiectare se dezvolta prin colaborarea si cooperarea cat mai armonioasa dintre client si specialistii din diverse domenii conexe. Suntem partizanii ideii de echipa si incurajam implicarea si expertiza profesionala.
02

Personalizare

Fiecare client este unic, iar cerintele sale pot avea o nota distincta, de care tinem cont intotdeauna. Ne straduim sa abordam fiecare proiect, luand in considerare atat scopul sau final, cat si personalitatea clientului, pentru ca rezultatele finale sa poata satisface ambele parti implicate.
03

Respectarea termenelor

Timpul reprezinta cea mai pretioasa resursa care, printr-o utilizare ineficienta, poate genera costuri incomensurabile. Din acest motiv, o relatie de cooperare benefica presupune tratarea cu responsabilitate a sarcinilor ce se impun, printr-un management eficient, si respectarea termenelor de finalizare stabilite.
04

Transparenta

Atingerea scopului comun presupune munca in echipa, implicare si o comunicare deschisa pe tot parcursul proiectului. De aceea, insistam ca specialistii implicati sa aiba acces la fiecare etapa a lucrarii si sa fie instiintati de evolutia si calitatea gestionarii resurselor.
Echipa noastra

Colectiv tanar de profesionisti si specialisti in toate domeniile conexe

Evo Project Design - specialisti in proiectare si constructii
Echipa noastra este formata din tineri profesionisti, energici si orientati catre calitate si cooperare. Ne focusam atentia pe implementarea unei strategii de colaborare si dezvoltare dinamica, alaturi de specialisti din domeniul constructiilor, care sa corespunda atat cerintelor tehnice adecvate pietei de constructii si nevoilor clientilor nostri, cat si cerintelor de natura personala: seriozitate si atentia la detalii.
Evo Project Design  - Firma arhitectura si proiectare in Constanta
Arhitectura, Design si Proiectare

Servicii


Arhitectura si Design
Consultanta tehnica
Proiectare structurala
Dirigentie si RTE
Audit energetic
Termeni si conditii  |  Politica de confidentialitate GDPR
Copyright EVO Project Design 2023
Developed by FMS