Proiectare structurala

Contact

Dacă sunteți în căutarea unei soluții profesionale pentru lucrările în înălțime, închirierea unei scheli metalice este alegerea ideală. O schelă metalică vă oferă acces sigur și stabil la locurile de muncă situate la înălțimi diferite, permițându-vă să efectuați lucrările necesare cu încredere și eficiență.

De ce să închiriați o schelă metalică de la noi?

  1. Siguranță în primul rând: Siguranța este prioritatea noastră principală. Toate schelile noastre metalice sunt verificate și întreținute periodic pentru a vă asigura că sunt în perfectă stare de funcționare și respectă cele mai stricte norme de siguranță.
  2. Varietate de dimensiuni: Oferim o gamă largă de dimensiuni și tipuri de schelă metalică pentru a se potrivi cu cerințele dvs. fie că aveți nevoie de o schelă mică pentru lucrări la înălțimi reduse sau de o schelă mare pentru proiecte industriale.
  3. Consultanță specializată: Echipa noastră de experți vă poate ajuta să alegeți tipul și dimensiunea potrivită de schelă metalică în funcție de cerințele specifice ale proiectului dvs. și vă poate oferi sfaturi pentru a asigura o utilizare sigură.
  4. Livrare și montare: Oferim servicii complete de livrare și montare a schelilor metalice la locația dvs. pentru a vă face lucrările mai ușoare și mai eficiente. Vă puteți concentra pe proiectul dvs., iar noi ne ocupăm de restul.
  5. Prețuri competitive: Avem o politica de prețuri competitive pentru închirierea schelilor metalice, astfel încât să puteți beneficia de acces la echipamentul de înaltă calitate fără a vă depăși bugetul.

Indiferent dacă efectuați lucrări de construcție, renovare, reparații sau întreținere, închirierea unei scheli metalice este o soluție rentabilă și sigură pentru a ajunge la înălțimi și a finaliza proiectul cu succes. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele dvs. și pentru a primi o ofertă personalizată pentru închirierea unei scheli metalice. Cu noi, veți avea încredere că veți efectua lucrările în siguranță și în conformitate cu standardele de calitate ridicate.

Rolul inginerului in proiectare este acela de a propune o solutie structurala optima pentru orice tip de cladire, tinand cont de destinatia acesteia, de conformarea arhitecturala, de regimul de inaltime, de materialele utilizate, s.a., astfel incat aceasta sa reziste diferitelor solicitari ce pot aparea pe durata de viata a cladirii (50~100ani). Asadar proiectarea constructiior este un proces meticulos, care necesita o experienta vasta in domeniul constructiilor, fiind de o importanta deosebita in ceea ce priveste durabilitatea si calitatea lucrarilor. 

Unul dintre principalele obiective ale calculului structural, ca etapa a procesului de proiectare, il reprezinta asigurarea unei comportari favorabile a cladirii in caz de cutremur, fiind cunoscut faptul ca tara noastra este situata intr-o zona cu seismicitate ridicata, perioada medie de aparitie a unui seism ce poate produce avarii grave fiind de aproximativ 40 de ani.

De asemenea, atunci cand etapa de calcul este neglijata in proiectarea structurilor, agentii climatici precum vantul, zapada, temperatura, incarcarile generate de greutatea proprie a structurii si de exploatarea ei pot cauza pierderi materiale sau disconfortul utilizatorilor. Prin pregatirea continua, experienta acumulata in proiectare, prin numeroasele constructii realizate si ca urmare a utilizarii unor metode moderne de calcul – modele ce merg pana la simularea algoritmica a comportarii la cutremure reale (inregistrate) – ne asumam o dimensionare corecta, usor de pus in practica, sigura si in acelasi timp cu un consum minim de materiale, fapt care va determina o micsorare vizibila a costului final al constructiei.